Työtehtävä
Sijainti
Satakunta
Työsuhde
Yhteyshenkilöt
Erno Suni
Matkapuhelin
0406624966
Email
erno.suni@securitas.fi

Aulapalveluhenkilö Harjavallan Suurteollisuuspuistoon

Oletko sinä turvallisuuden uudet kasvot?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Aulapalveluhenkilö Harjavallan Suurteollisuuspuistoon


Etsimme aulapalveluhenkilöä Harjavallan Suurteollisuuspuiston alueelle. Aulapalveluhenkilön työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä: aulapalveluhenkilö ohjaa, neuvoo ja opastaa vierailijoita sekä hoitaa mahdolliset häiriötilanteet. Aulapalveluhenkilön työhön voi kuulua puhelinvaihteen hoitamista, kokoustilojen varaamista, tarkastuskierroksia, kulunvalvontaa, tilaisuuksien järjestämisessä avustamista sekä muita vastaavia tehtäviä. Aulapalveluhenkilö on osa asiakkaan yrityskuvaa, ja aulapalveluhenkilö valvoo yrityksen ohjeiden noudattamista ja turvallisuutta ystävällisesti, mutta jämäkästi.

Securitaksen aulapalveluhenkilö on koulutettu vartiointialan koulutusvaatimusten mukaisesti ja palkkaus määräytyy vartiointialan työehtosopimuksen mukaan. Aulapalveluhenkilön pääsääntöinen työaika on arkisin klo 7.45 – 16.15 välillä.

Odotamme

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta joko asiakaspalvelu- tai toimistotehtävistä, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, vähintään 18 vuoden ikää sekä vartijakorttia ja nuhteetonta taustaa. Hyvät tietotekniikan taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat aulapalveluhenkilön työssä välttämättömiä. Odotamme hakijoilta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkuutta ja joustavuutta niin työtehtävien kuin työajankin suhteen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ja markkinajohtajan näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies, Erno Suni 040 662 4966 (erno.suni@securitas.fi).


Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/


Hakuaika alkaa: 01.12.2017 Hakuaika päättyy: 17.12.2017