Kesätyöntekijöitä paikallisvartiointiin Pyhäjoelle

Oletko sinä turvallisuuden uudet kasvot?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä Pyhäjoelle

Haluatko tulla työskentelemään työmaakohteeseen kesäksi tai jopa pidemmäksi aikaa? Tehtävänä on alueelle pyrkivien ajoneuvojen ja henkilöiden kulunvalvonta, työmaa-alueen, henkilöstön ja rakennusten valvonta ja hälytystehtävien vastaanottaminen ja niihin reagointi tarvittavin toimenpitein. Työtä tehdään 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa.

Odotamme

Kesätyöntekijöiltä odotamme voimassa olevaa vartijakorttia, työturvallisuuskorttia ja aikaisempaa työkokemusta turvallisuusalalta. Työntekijänä olet oma-aloitteinen työtehtävien hoitamisessa, kykeneväinen itsenäiseen työskentelyyn ja jämäkkä ratkaistessasi vaativiakin erityistilanteita. Olet erinomainen tiimityöskentelijä ja sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja olet motivoitunut työskentelemään erilaisissa olosuhteissa ulkona. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme

Saat meiltä hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävään sekä tarvittavat työvälineet. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Hakuaika alkaa: 22.01.2021Hakuaika päättyy: 30.04.2021

Jaa ilmoitus

Työtehtävä
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhde
Yhteyshenkilöt
Ville Okkonen
Matkapuhelin
+358401840263
Email
ville.okkonen@securitas.fi